Politechnika Śląska
Moderator
Myśle że kiedyś trzeba by zorganizować jakąś wycieczke zapoznawcza do jakiegoś pobliskiego klubu, w planie byłoby picie piwka i dobra zabawa! Co o tym sądzicie??? Piszcie swoje propozycje to coś się kiedyś zorganizuje!;] Pozdro!!!
Moderator
AAA z tego całego pisania zapomniałem podziękować za stworznie naszego forum;] Wiec Dziekuje!
PS. Wszelkie inicjatywy związane z grupą mile widziane;]
Użytkownik
O! Fajnie, że jest forum grupowe. Dzięki Przybol! Nie ma to jak dobra organizacja w grupie. W poprzedniej (grupa 2) nawet nie mieliśmy skrzynki, a starosta na zajęcia przychodził w zasadzie tylko od święta. Dlatego szacunek dla Piotrka, że umie sprawnie się tym wszystkim zająć. Jeśli chodzi o wypad "gdzieś" całą grupą, to jestem jak najbardziej za. Trzeba tylko umówić się tak, żeby każdemu pasowało. Ja bym proponował czwartek, po zajęciach. Skoro na hydromechanice będą laborki, to pewnie większość grupy będzie obecna . Mając wolne piątki można nawet co tydzień chodzić po zajęciach na takie "obiady czwartkowe"
. Co wy na to?
Świetnie że jest forum. Ja niestety sie obawiam iż niedługo moge byc już byłym członkiem tej grupy...
A co do spotkania to świetna inicjatywa...mi pasuje zawsze chyba że mam posiedzenie albo jade na mecz
A czwartki serio najlepsze są moim zdaniem
pozdrawiam
Moderator
Ma ktoś gre Icewind dale I lub II bede wdzieczny jak mi kot skołuje;]
Moderator
Mam prośbe szczegolnie do panów grajacych na gitrze poszukuje tabulatury do piosenki "Tomatito- Pa Salinas" jak ktos załatwi stawiam piwo;]